NEW IN MY BOOKSHELF - JULY 2018

Ahoj!
Doufám, že jste si nemysleli, že jsem si v červenci nic nekoupila... Ale pozor! Mám tu jenom čtyři knihy, což je dobrý... ne? No, mohlo to být horší. Tak tady jsou!

První tu mám objednávku z Albatrosu, která obsahovala knihy Led nebo oheň od Sary Raasch a Tisíc kousků tebe od Claudii Gray. Někteří z vás asi ví, že to jsou ty dvě zahraniční autorky, které budou na letošním Humbooku, nicméně na něm bohužel nebudu letos já (ano, obrečela jsem to :'(), ale i tak se chci knihy rozhodně přečíst. Od Sary jsem četla už první díl série, Sníh nebo popel, a na druhý se opravdu těším, ačkoliv jsem na něj moc chvály neslyšela. A Tisíc kousků tebe je první díl série a na ten se těším, protože cestování časem nebo dimenzemi nebo whatever je prostě moje!


Pak tu mám samozřejmě předobjednávku z Baronetu - kniha Padlý dědic od Erin Watt. Moc mě potěšilo, že její součástí je i novela Poskvrněná koruna, která se týká Gideona a Savanny. Padlý dědic je pak už plnohodnotné pokračování série, v jehož středu je Easton a nová postava Hartley. A je to přesně tak návykový, šílený a eastonovský, jak byste u Royalů očekávali. A nechybí ani naprosto mindfuck konec. Neskutečně se těším na další díl, který už mám samozřejmě taky předobjednaný a vím, že to bude zase něco.






A nakonec tu mám nákup z Martinusu. Usoudila jsem, že je na čase, abych se začetla do další knihy ze série DC Icons, vzhledem k tomu, že mi co nevidět přijde již třetí díl Catwoman od Sarah J. Maas. Proto jsem si objednala Batman: Nightwalker od Marie Lu a mám v plánu se do něj pustit v nejbližších dnech. Wonder Woman se mi fakt moc líbila a na Batmana se opravdu těším, přestože jsem film nikdy neviděla. Moc se v těch DC komiksech neorientuju, ale rozhodně to chci změnit. A myslím, že tyhle knížky mě k tomu skvěle namotivují.




Jak vidíte, nebyla to zas taková hrůza oproti jiným měsícům se šílenými knihonákupy. Nicméně myslím, že v srpnu to už bude trochu horší, ale co.. To se nějak zvládne. Hlavně ty knížky teda musím stíhat číst :D Mějte se krásně!

Ivett


2 komentáře:

  1. Ke knihám gratuluju. První tři knihy bych si také ráda přečetla. (Batman mě neláká :)) ) Užij si čtení. :)

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.