NEW IN MY BOOKSHELF - JUNE 2018

Ahoj!
To by bylo, aby mi v červnu nepřibyly nějaké nové knížky. To víte, nějaké novinky, slevy, katalog Knižního klubu.. a hned z toho bylo šest knih. Pozitivní ale je, že přečtených knih bylo v červnu sedm, takže se to třeba trochu vyrovnalo... ne? Každopádně, jdu vám je představit.

Po nějaké době jsem navštívila Levné knihy - a odnesla si knihu Zapomenutá od Catherine McKenzie. Tuhle knížku jsem objevila před několika lety a hrozně si ji přála... Takže když jsem ji po takové době znovu objevila, musela jsem ji mít. Už mám doma od autorky knihu Manžel na objevnáku, kterou jsem dostala, ale zatím ji nečetla, takže jsem na obě zvědavá. Pak tu mám jednu novinkovou knihu, na kterou jsem neskutečně natěšená - Něco skutečného od Erin Watt. Tohle autorské duo naprosto miluju, série Royalové mě neskutečně dostávala a už mám předobjednané další díly. A když jsem zjistila, že od dua vyjde další kniha, ač mimo tuto sérii, ihned jsem si ji předobjednala. Pustím se do ní určitě velmi brzy a už se nemůžu dočkat.

Úplnou náhodou jsem zjistila, že právě vychází nová kniha Robin Constantine, od které jsem loni četla knihu Léto, kdy jsme se poznali a úplně si ji zamilovala. Její další u nás vycházející kniha nese název Podzim, na který nezapomenu a já si ji samozřejmě hned musela objednat. Tematicky si ji nechám asi na podzim a už se strašně těším. A aby to nebylo jen tak, přihodila jsem k objednávce knihu Líbali jsme se od Davida Levithana, která je na eshopu Albatrosu úplně za pakatel. Davida mám ráda, baví a zajímá mě i LGBT tématika, což je žánr knihy, takže myslím, že budu spokojená. 

Nakonec tu mám objednávku z Knižního klubu, která čítá taky dvě knížky. Tou první je Muffin a čaj od Thea Addaira, která nedávno obletěla celý český knihomolský svět a já se na ni neskutečně těším, protože myslím, že to bude opravdu můj šálek čaje. A rovnou jsem si koupila i knihu Falešný sňatek od Magdaleny Mintové, což je také kniha z českého rybníčku. Při předchozí objednávvce jsem si pořídila první díl, Falešný román, a protože z recenzí vím, že první díl končí opravdu napínavě, koupila jsem si rovnou i druhý, abych pak sérii mohla přečíst celou naráz. A už se moc těším.


Co říkáte na mé nové poklady? Pokud jste některou knížku četli, určitě mi dejte vědět váš názor. A uvidíme, kolik knih tu bude zase za měsíc. Mějte se krásně!

Ivett

2 komentáře:

  1. Ani jednu knihu jsem nečetla, ale Falešný sňatek, Něco skutečného a Zapomenutou bych si ráda přečetla. Přeju ať se knihy líbí. :))

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.