NEW IN MY BOOKSHELF - NOVEMBER 2017

Ahoj!
Samozřejmě nemůže chybět ani tradiční článek s knihami, které jsem si v listopadu koupila. Ale pozor! Tentokrát tu mám pouhé tři knihy, za což se prostě musím pochválit. No a když už bude článek tak krátký, nebudu to tady zbytečně prodlužovat a rovnou se vám s knihami pochlubím.

Dvě knihy jsme si koupila, když byla tuším nějaká sleva a poštovné zdarma na Albatrosu, protože toho se prostě využívá, že. Konkrétně jsem se nazásobila na zimu, protože jsem si koupila knihy Po tvém boku od Kasie West a Polibek v New Yorku od Catherine Rider. Přesně tyto knihy si totiž plánuju přečíst v prosinci - ty obálky k tomu přímo vybízejí, no řekněte sami. Polibek je navíc letošní CooBoo vánoční knížka, kterých si musím rozhodně dokoupit víc a neskutečně se na ni těším. No a od Kasie už jsem jednu knížku četla a byla prostě skvělá, takže tuto si nemůžu nechat ujít.

A poslední nová kniha je moje díky Knižnímu klubu a pravidelnému členskému katalogu - takže vlastně povinnost :D Jo, dobrá výmluva. Nicméně, když jsem tam objevila stále ještě celkem horkou novinku od Yoli Jeden z nás lže od Karen McManus, musela jsem ji mít. Opravdu hodně se na tento psychothriller těším a přestože nevím, kdy se ke knize dostane, jsem si jistá, že bude stát za to.






Tak to je k dnešnímu krátkému článku vše. To si zapamatuje, protože předpokládám, že tento článek za prosinec už bude o dost obsáhlejší (teda doufám, Ježíšku :D). Určitě mi napište, jaké novinky máte v knihovně vy a taky jestli třeba čtete každoroční vánoční knihy od CooBoo. Mějte se krásně!

Ivett

2 komentáře:

Používá technologii služby Blogger.